US Navy Seal Vietnam

Deze keer geen werk in voortgang. Dit project liep al een tijd en na diverse keren opnieuw te beginnen heb ik uiteindelijk de buste afgekregen. De buste is van Young Miniatures en op de doos staat het figuur met een tijgerprint camouflage en camouflage op het gezicht.
001-Boxart 002-Inhoud box

Dat laatste vond ik niet mooi lijken na diverse pogingen geschilderd te hebben. Daarom heb ik  gekozen voor een gezicht zonder beschildering maar wel met wat zweet. Ook heb ik voor het uniform voor een ERDL camouflage gekozen en niet voor de standaard tijgerprint camouflage. Zo kreeg ik ook een eigen versie en niet een standaard uitvoering zoals op de kit.

De eindfoto’s:
025-Afgerond 026-Afgerond 027-Afgerond 028-Afgerond 029-Afgerond

Please like & share:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.